Cele mai importante Asociații de Dezvoltare Intercomunitară din județul Tulcea (ADI Delta Dunării și ADI Deșeuri) au organizat astăzi adunările generale anuale. La întâlniri au luat parte Ilie Petre, președintele ADI ITI Delta Dunării și director general al ADI Deșeuri Tulcea, Traian Panait, președintele ADI Deșeuri, primarii UAT-urilor membre.

 Eu am un singur mesaj pentru dumneavoastră, dragi colegi și prieteni din județ. Haideți să ne ținem serios de treabă, pentru a implementa cât mai multe proiecte și, implicit, pentru a valorifica cât mai mult din suma de care județul nostru beneficiază grație instrumentului ITI Delta Dunării. Deja lucrurile au început să se miște, haideți să păstrăm și, mai mult decât atât, să accelerăm acest trend și să nu scăpăm din vedere niciun moment obiectivele prioritare la nivel de județ”, a declarat președintele Horia Teodorescu în cadrul Adunării Generale a ADI ITI Delta Dunării.
De menționat că, până în prezent, ADI ITI Delta Dunării a avizat un număr de 70 de proiecte cu alocare ITI de 74.677.873,81 euro, depuse pe Programul Național de Dezvoltare Rurală (48 de avize, cu alocare ITI în valoare de 19.773.880,59 euro), Programul Operațional Infrastructură Mare (8 avize, cu o alocare ITI de 37.172.924,06 euro), Programul Operațional de Pescuit și Afaceri Maritime (14 avize, cu o care alocare ITI în valoare de 17.731.069,16 euro), aici fiind inclusă și Strategia de Dezvoltare Locală, implementată prin FLAG Delta Dunării.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.