Academia de Studii Economice București anunță (re)deschiderea la Tulcea, începând cu anul universitar 2019/2020, a Centrului Teritorial Tulcea, ce va funcționa în cadrul Colegiului Economie ”Delta Dunării” Tulcea.

Anunţul oficial a fost făcut azi la sediul Instituţiei Prefectului Tulcea în cadrul unei întâlniri la care au participat prefectul Lucian Furdui şi irectorul Cabinet Prefect, Dragoş Simion, pe de o parte şi respctiv Prof. univ. dr. Nicolae ISTUDOR – rector şi respectiv al Centrului ID Tulcea al Academiei de Studii Economice Bucureşti, reprezentată de Prof. dr. Liviu LUCAN.

În primul an universitar, 2019/2020, la Centrul Teritorial Tulcea va funcționa programul de studii universitare de licență la distanță „Economie Agroalimentară și a Mediului”, cu o durată de 3 ani.

Cursurile se vor desfășura în zilele de vineri (după amiază) și sâmbăta (dimineața și după amiază) la Colegiul Economic ”Delta Dunării” Tulcea – str. Viitorului, nr.32, tel.0240/534079, fax 0240/534089.

Programul oferă numeroase avantaje viitorilor studenți, începând cu faptul că este singura facultate cu acest profil din România, iar domeniul este unul prioritar pentru dezvoltarea țării.

Se oferă un număr de 50 de locuri cu taxă (3500 lei/an universitar). Se studiază discipline economice de bază și de specialitate, iar studiile se finalizează cu obținerea diplomei de „Licențiat în științe economice”. Detalii pot fi solicitate la adresele de e-mail: cam case.ro sau cam.ase.rol=maii.com.

Se pot înscrie absolvenți ai învățământului liceal, cu examen de bacalaureat, în perioada 15-19 iulie 2019, la sediul Colegiului Economic ”Delta Dunării” Tulcea.

Join the Conversation

1 Comments

  1. Dl Lucan mi-a fost profesor de economie politica. Am retinut o fraza antologica in 1984: ”Cand vom atinge o constiinta inaintata banii vor disparea iar noi vom merge in magazine si ne vom lua doar strictul necesar si nu ne vom face stocuri”. Fireste ca ajungeam la asa ceva cand eram comunisti desavarsiti.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.