Un bărbat de 47 ani din comuna Nufaru, județul Tulcea, a intrat cu buldoexcavatorul într-un autoturism. În timp ce conducea utilajul între localitățile Malcoci şi  Tulcea, la efectuarea unui viraj, nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere mașinii conduse de o femeie de 28 ani, cu care a intrat în coliziune.
În urma accidentului a rezultat rănirea celor două persoane din autoturism. După accident, conducătorul utilajului a părăsit locul faptei, fiind identificat după scurt timp de poliţişti şi avea o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.
Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 32 ani din Tulcea, care conducea un auto pe str. Fetiţelor din mun. Tulcea, având o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.
A mai fost depistat un bărbat de 33 ani din comuna Hamcearca, care conducea un auto pe str. Spitalului din mun. Tulcea, având o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.
Un bărbat de 52 ani din Babadag a accidentat un minor de 7 ani care a traversat neregulamentar, prin loc nepermis. În urma accidentului a rezultat rănirea minorului.
În noaptea de duminică spre luni, un bărbat de 20 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe o alee de acces aferentă str. Gării, a acroşat un pieton de 21 ani, care se afla pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.
Mandate penale executate. Prejudiciu din furt, recuperat.
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au acţionat în municipiul Tulcea, unde au depistat un bărbat de 26 ani care avea un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 3 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.
Poliţiştii Postului de Poliţie Baia au identificat pe raza localității Panduru un bărbat de 38 ani din loc. Sînpetru German, jud. Arad, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.
Ieri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi de un bărbat de 48 ani cu privire la faptul că, din locuinţă, i-a fost sustrasă suma de 14.000 lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat autorii în persoanele a două tinere, ambele de 18 ani din Tulcea, de la care a fost recuperată întreaga sumă de bani, care a fost predată părţii vătămate. A fost întocmit dosar penal pentru furt.

 

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.