În această dimineaţă, un bărbat de 28 ani din municipiul Tulcea şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. Acesta conducea autoturismul pe DJ222 C în afara localităţii Mahmudia, a pierdut controlul asupra autoturismului într-o curbă şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.
Şofer reţinut
Poliţiştii rutieri au reţinut un bărbat, pentru 24 de ore, pentru două infracţiuni de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi o infracţiune de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
La data de 29 ianuarie a.c, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea s-au deplasat la un eveniment rutier din municipiul Tulcea, unde au identificat un bărbat de 43 de ani, din Tulcea,care în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei a intrat în coliziune cu două autoturisme staţionate.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii tulceni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
La data de 1 februarie a.c, acelaşi bărbat a fost identificat de poliţiştii tulceni în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Tulcea, având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a intrat în coliziune pe strada Victoriei cu patru autoturisme staţionate regulamentar. În acel moment conducătorul auto avea permisul de conducere reţinut din data de 29.01.2018.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, iar, la data de 3 februarie a.c, reprezentanţii parchetului au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de bărbat.
Cercetările continuă.
Bărbaţi cercetaţi pentru furt
P
oliţiştii Postului de Poliţie Jurilovca au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 01/02.02.2018 persoane necunoscute au sustras bunuri din curtea unei locuinţe din localitatea Jurilovca, judeţul Tulcea. În urma cercetărilor, poliţiştii tulceni au identificat doi bărbaţi (27 de ani, respectiv 31 de ani), ambii din localitate, bănuiţi de comiterea săvârşirii infracţiunii de furt, de la care a fost recuperate prejudiciul în valoare de 200 de lei. Cercetările continuă.
Sancţiuni aplicate şoferilor
P
oliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au continuat acţiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie rutiere.
Ca urmare a abaterilor constatate în doar 24 de ore, au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 46.700 de lei, au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.