Accident Rutier

Marți seară, pe Drumul Național 22, în localitatea Mihail Kogăliceanul a avut loc un grav accident de circulație. Șoferul unui autoturism a pierdut contrului volanului și s-a izbit de un copac.

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 22, în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, conducătoarea unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care aceasta este în prezent încarcerată, în stare gravă, iar pasagerul dreapta a decedat. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției”

”Un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag au intervenit în aceasta seară în apropiere de cariera Zebil la un accident rutier produs pe Drumul European 87, cu două victime încarcerate.
Aceștia au procedat la extragerea victimelor din autoturism, o femeie (șofer) și un bărbat, pasager pe scaunul din dreapta față.
Victima de sex feminin a fost predată colegilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea care i-au acordat primul ajutor și au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru investigații și tratament. Din păcate, pentru pasagerul din dreapta față leziunile suferite au fost grave, acesta fiind declarat decedat.” transmite ISU Tulcea.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.