Admitere Scoala De Politie Campina 840x500

Inspectoratul General al Poliției Române organizează în data de 14.12.2019, concurs prin încadrare directă, pentru ocuparea  unui  post de ofițer de poliție în cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea în perioada 07.10- 14.10. 2019.

Persoanele care își doresc o carieră în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea se pot înscrie la concursul organizat pentru ocuparea unui post scos la concurs prin încadrare direct.

Postul scos la concurs este de ofițer specialist în cadrul Serviciului Cabinet – Compartimentul Schengen și Relații Internaționale. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să indeplinească toate condițiile legale specificate în anunț, precum și cerințele specific postului.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, strada Spitalului, nr.2, până la data de 14 octombrie 2019, ora 14.00, doar în zilele lucrătoare.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și pe site-ul Poliției Române:https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, https://tl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Relații suplimentare se pot obține în zilele lucrătoare, între orele 09.00 -14.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, telefon 0240/506700 int. 20113.

 

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.