Arestate miercurea trecută în Costa Rica de patru agenţi Interpol, Elena Udrea şi Alina Bica au, pe hârtie, situaţii diferite, iar Dragoş Dolănescu Valenciano, parlamentar costarican de origine română, a lansat în spaţiul public un scenariu surprinzător: fostul ministru ar putea fi eliberat din închisoare!


Fosta „Blondă de la Cotroceni” a petrecut, deja, o săptămână în închisoarea din Costa Rica unde ar trebui să stea în următoarele două luni, a depus deja recurs pentru a fi repusă în libertate, iar situaţia ei depinde de decizia pe care o vor lua judecătorii costaricani. Prinsă în mijlocul unui scandal imens, cu autorităţile din România făcând tot posibilul pentru a o aduce în ţară, unde va trebui să ispăşească pedeapsa cu închisoarea primită în „Gala Bute”, Udrea îşi leagă toate speranţele de clemenţa judecătorilor din Costa Rica.

Având o fetiţă, Eva Maria, abia născută, Udrea speră că cei care-i vor decide soarta nu o vor despărţi de copilul ei, iar acesta este primul argument cu care se va prezenta în faţa judecătorilor, la recurs. Şi, dacă Alina Bica va fi extrădată în cel mai scurt timp, un parlamentar costarican susţine că Elena Udrea ar putea avea o altă soartă: „La doamna Udrea s-ar putea să fie câteva probleme (n. red – cu extrădarea), doamna Bica va fi extrădată în câteva săptămâni. Problema la doamna Udrea este să nu fie despărţită de fiica sa. Ar putea să iasă şi în câteva ore, depinde ce zic judecătorii”, a declarat Dragoş Dolănescu Valenciano, parlamentar costarican născut la Bucureşti.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.