La sfârşitul săptămânii viitoare, de vineri, 12 iulie şi până duminică, 14 iulie, tulcenii vor avea parte de un eveniment care va atrage multă lume pe faleza Dunării, inclusiv turişti.

Este vorba despre „Sărbătoarea berii” la Tulcea, un eveniment marca Palmyra Events, care propune tulcenilor şi turiştilor trei zile de relaxare și voie bună în cadrul unui regal gastronomic „asezonat” cu multă muzică bună.

Fiind vorba despre faleza Dunării din Tulcea de la această sărbătoare a berii nu vor lipsi preparatele culinare specifice din peşte, respectiv storceag, regina ciorbelor pescărești, borș peşte, saramură de crap cu mămăliguță ,hamsiile, etc însă nu vor lipsi nici mâncăruri ce merg unse cu berea: grătare, frigănele, sărmăluţe la ceaun și nelipsiții mititei.

„Berea rece și spumoasă va fi vedeta evenimentului, atât la standuri cât și pe insula berii, cu sortimente diversificate la draft și la doză, cu multe fete frumoase ce vor servi berea .. la metru. Dulcele evenimentului va fi asigurat de la standuri cu gogoșele, clătite, wafe, kurtos kalacs, baclavale, plăcinţele și îngheţată. În plus, un parc de distracții amenajat pe faleză îi va încânta nu numai pe cei mici, ci și pe cei mari care vor avea parte şi de un program artistic ales astfel încât să întrunească cât mai multe gusturi.”, spun organizatorii care anunţă concerte ale trupelor Schimbul 3 by Adrian Ordean, PROCONSUL şi 3 Haiduci, ca şi capete de afiş ale serilor cu muzică prezentată de Liliana Geapana.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Mai frumos ar fi fost sa fie festivalul vinului. In arealul viticol nord dobrogean se produc multe vinuri medaliate si foarte bune. Va invit sa le gustati !

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.