Tulcenii se pot înscrie deja pentru audienţele pe care reprezentanţii Biroului Teritorial Constanţa al instituţiei Avocatul Poporului le vor acorda la sediul Prefecturii luni, 22 mai, ora 10.00.

Cetățenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului  în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie. Înscrierile se pot face la tel: 0241 550 544.
Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice. Este important de reținut faptul că legea dispune patru domenii de activitate, în care poate acționa Avocatul Poporului: drepturile omului, egalitatea de șanse între bărbați și femei, culte religioase și minorități naționale; drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap; armată, justiție, poliție, penitenciare; proprietate, muncă, protecție socială, taxe și impozite.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.