Un bărbat de 71 de ani, din Capitală, a fost reținut de polițiști, acesta fiind acuzat că și-a ucis pisica, apoi a aruncat leșul pe carosabil.

Polițiștii Serviciului pentru Protecția Animalelor au reținut un bărbat, în vârstă de 71 de ani, față de care se fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu ințenție.

De fapt, în 10 martie 2024, Serviciul pentru Protecția Animalelor a fost sesizat de către o persoană, cu privire la faptul că vecinul i-ar fi suprimat viața pisicii sale, apoi ar fi aruncat trupul neînsuflețit al animalului pe carosabil.

A fost făcută cercetarea la fața locului, leșul animalului fiind ridicat și transportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală pentru necropsie. 

De asemenea, a fost emisă ordonanța pentru efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul de 71 de ani, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, față de acesta, magistrații au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. 

Cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.