La sfârșitul acestei săptămâni,Organizația Municipală Tulcea a PNL are de ales între Michael Gudu și Daniel Bălan. Altfel spus, aripa PDL versus vechiul PNL.

Înfrângerile electorale de anul trecut par a-i face pe liberali să se uite mai atent spre propriile organizații, iar alegerile interne ar trebui să reașeze partidul într-o opoziție reală, cu soluții coerente și participare activă la viața politică.
Sâmbătă, 22 aprilie, se va desfășura adunarea generală de alegeri pentru șefia organizației locale Tulcea. Cei doi sunt bine cunoscuți activului de partid, dat fiind că sunt vechi membri și au ocupat poziții publice.
Michael Gudu propune colegilor transformarea din temelii a organizației municipale,
„astfel încât sentimentul predominant să fie de coeziune, și nu de mărunte și sterile dispute internepentru că electoratul nostru nu mai are răbdare cu tot felul de experimente în conducerea partidului”, în vreme ce Daniel Bălan vrea să îi încurajeze pe oameni să aibă, din nou, curajul de a spune liber ceea ce cred despre actuala administrație locală (în primul rând cea județeană) a PSD, să ne opunem baronizării județului nostru”.
Alegerile din organizațiile locale vor fi urmate, pe 29 aprilie, de cele care vor desemna președintele județean al PNL și noul Birou Permanent al partidului. Singura candidatură certă la această funcție este cea a primarului de Luncavița, Ștefan Ilie.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.