Cu siguranta in momentul in care va inscrieti la scoala de soferi va intereseaza cat va va costa totul. Este o intrebare foarte normala si foarte bine punctata intrucat nici nu va puteti avanta asa fara sa aveti cateva informatii despre scoala de soferi respectiva si sa aveti surprize pe parcurs. Cum multi dintre cursanti se inscriu pentru obtinerea permisului de conducere categoria B ne-am decis sa facem lumina in ceea ce priveste pretul perceput.

 

Care sunt aspectele de care trebuie sa tineti cont dincolo de pret?
Fiecare scoala de soferi isi creeaza diferit tariful pe care il percepe pentru serviciile oferite si isi alcatuieste propriile oferte. Acum cursantii trebuie sa tina cont ca o scoala de soferi prea ieftina ascunde de multe ori niste nereguli care nu vor fi de nici un ajutor pe parcurs. De asemenea, atunci cand aleg viitorii cursanti scoala de soferi este necesar sa se alcatuiasca o lista cu cele mai importante prioritati cum ar fi:
—Cum isi doresc sa fie instructorul? Mai autoritar, mai deschis catre comunicare?
—Care sunt conditiile pe care le gasiti la scoala de soferi respectiva?
—Exista materiale de studiu sau va trebui sa le procurati dumneavoastra?
—Care sunt etapele care trebuie parcurse pana la examen si informatiile vitale pe care trebuie sa le cunoasteti?
Este deosebit de important sa va informati in prealabil despre scoala de soferi la care doriti sa va inscrieti pentru ca sa nu existe dubii sau posibilitatea de a nu fi compatibilitate intre oferta lor si ceea ce va doriti dumneavoastra cu adevarat.
La scoala de soferi Drive School intotdeauna mizam pe crearea unor oferte de pret atractive, asadar, pretul cursurilor nu depaseste mai mult de 1100 lei si sunt incluse toate taxele si puteti opta sa platiti si in rate daca va este mai la indemana asa. Cursul la scoala de soferi dureaza cel putin 5 saptamani timp in care se efectueaza 24 de ore de pregatire teoretica si 30 de ore de pregatire practica. Pregatirea teoretica se face inaintea celei practice iar cursantul are obligatia sa se prezinte la ore in stare psiho emotionala corespunzatoare. De asemenea, cursantul trebuie sa detina asupra lui caietul de curs si cartea de identitate, sa respecte programa si sa promoveze testele finale.
O sa vedeti ca nu este chiar atat de greu sa faceti scoala de soferi
O sa vedeti pe parcurs ca o data ce incepeti sa va pregatiti o sa capatati mai multa stapanire de sine si veti cunoaste in mod automat raspunsul la intrebarile din chestionare. De asemenea, o data cu fiecare ora de conducere in parte veti vedea ca toate cunostintele se contopesc si veti putea sa stapaniti din ce in ce mai bine autovehiculul. Intr-adevar cele 15 cursuri de pregatire practica nu va transforma in cel mai bun sofer dar veti avea o baza consistenta pe care sa va construiti mai departe experienta.
In momentul in care v-ati inscris la scoala de soferi Drive School aveti certitudinea ca ati facut o alegere cat se poate de buna. Impreuna cu personalul nostru dedicat in totalitate cursurilor pe care le predau o sa vedeti ca nu este chiar atat de greu sa obtineti permisul de conducere.
Pentru inscrieri dar si pentru a studia oferta noastra completa va recomandam sa intrati pe site-ul nostru https://driveschool.ro/

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.