UPDATE ORA  Meteorologii au emis miercuri noi atenționări Cod galben de vânt puternic pentru județul Tulcea și de ceață și chiciură pentru județul Cluj, valabile până la ora 11:00.

Potrivit site-ului Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în județul Tulcea se vor semnala intensificări locale ale vântului, care la rafală vor depăși 55 — 60 km/h.
În județul Cluj, în localitățile Huedin, Izvoru Crișului, Poieni și Sâncraiu, se va semnala ceață, care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri. În aceste zone vor fi și depuneri de chiciură.
Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.
ORA 05.45 ANM: Cod galben de vânt puternic în zona de munte a județului Caraș-Severin, până la ora 11:00

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineața, o atenționare nowcasting Cod galben de vânt puternic în zona de munte a județului Caraș-Severin, valabilă până la ora 11:00.
Potrivit meteorologilor, în zona atenționată, la peste 1.800 de metri altitudine se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor depăși viteze de 110-120 km/h, spulberând zăpada și determinând reducerea vizibilității.
Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.