Comunicat De Presa Cnair – Atentie Soferi Cod Portocaliu De.jpg

Din cauza ninsorii abundente și a viscolului ce au determinat scăderea vizibilității, CNAIR si Poliția Rutieră au decis să închidă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum national afectate

• DN22, între localitatea Baia, județul Tulcea și limita județului Constanța (km
    233+300 -km 239+100)
  • DN22A, între localitatea Topolog, județul Tulcea și limita județului Constanța (km 45+750 – km 64+700)

Reamintim că în intervalul orar 10:00 – 21:00, județele Tulcea și Constanța se află sub incidența unui cod portocaliu ce vizează intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70 – 80 km/h, ninsori însemnate cantitativ, zăpadă viscolită și troienită și vizibilitate redusă sub 50 m.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR S.A.

RADOR – 27 ianuarie

DETALII LA SURSA

Lasă comentariu