După două săptămâni de la schimbarea metodologiei de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct pentru unitățile din învățământul preuniversitar, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea organizează un nou concurs posturile vacante.

În această nouă sesiune sunt scoase la bătaie 61 de posturi (48 de director și 13 de adjunct) pentru școlile din județul nostru. Conducerile acestor unități școlare sunt ocupate în prezent de directori cu delegație pentru că la concursul organizat în toamna trecută ori n-au existat candidați pentru respectivele școli, ori cei înscriși nu au promovat examenul de ocupare a postului.
Majoritatea funcțiilor vacante sunt în școlile din mediul rural, dar sunt scoase la concurs și posturi din municipiu și în orașele județului: colegiile „Delta Dunării”, „Henri Coandă”, „Anghel Saligny”, Liceul de Arte „George Georgescu”, Liceul Teoretic „Ion Creangă”, școlile gimnaziale „A. Ciucurencu”, „Constantin Găvenea”, „Ioan Nenițescu”, „Nifon Bălășescu” din Tulcea, liceele din Sulina, Isaccea, Babadag, Luncavița, Seminarul Teologic.
Înscrierea candidaților începe luni, 19 iunie, și durează până pe 6 iulie a.c. Proba scrisă se va desfășura pe 17 iulie, urmată de interviu și de proba de evaluare a CV-ului.
Printre alte condiții, candidații la concurs trebuie să fie membri ai corpului național de experți în management educațional, să nu fi fost lucrători sau colaboratori ai fostei Securități, să aibă gradul didactic II și să fie titulari în învățământ.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.