coronavirus in tulcea

Miercuri, 22.04.2020, în cadrul şedinţei zilnice a Grupul de Conducere al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţa s-au discutat rezultatele acţiunilor legate de coronavirus din ultimele 24 de ore.

Nu a fost raportate probleme de natura ordinii publice. Prefectul judeţului Tulcea, domnul Alexandru Cristian Iordan s-a deplasat şi astăzi la Babadag pentru a verifica măsurile de carantină instituite în Cartierul Bendea şi pentru a participa la acţiunea umanitară prin care s-au distribuit alimente şi prodise igienico-sanitare persoanelor nevoiaşe. De asemenea, angajaţii din Cancelaria Prefectului au sunat cele 107 aflate în carantină pentru a se informa cu privire la condiţiile de cazare şi masă.

De asemenea, până la această dată au fost testate 547 de persoane, 134 persoane fiind testate ieri 21.04.2020, cele mai multe de la începutul activităţii laboratorului din cadrul DSVSA Tulcea. Din cele 547 de persoane testate până în prezent au fost confirmate 37 persoane au fost internate pentru a primi tratament. Nu a fost înregistrat niciun deces, 27 de persoane fiind încă internate iar 10 persoane fiind declarate vindecate şi au fost externate.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.