fbpx
Ludovic Orban.jpg

Ședință informală de lucru la Palatul Victoria în urma înmulțirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus în România, potrivit g4media.ro

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, participă la şedinţa fulger de la guvern

Premierul interimar, Ludovic Orban, i-a convocat duminică seară la Palatul Victoria pe mai mulți miniștri și responsabili în domeniul sănătății și siguranței publice pentru o reuniune informală pe tema situației generate de infectările cu noul coronavirus. Potrivit surselor citate, printre cei care participă la întâlnirea cu premierul interimar se numără miniștrii Educației, Sănătății, Internelor, Apărării și Transporturilor. Reuninea de la Palatul Victoria are loc după ce duminică au fost confirmate două noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 15. Doi dintre cei confirmați cu COVID-19 sunt din București.

Declaraţii în miez de noapte despre coronavirus

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a fost convocat în aceasta seara la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Începând cu ora 23.30 vor avea loc declarații de presă susținute de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și de ministrul Sănătății, Victor Costache, la sediul MAI.

 

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.