Operatorii din turism, dar și autoritățile de supraveghere a acestei activități se pregătesc pentru noul sezon. Acesta va începe odată cu Sărbătoarea Paștilor, la 15 aprilie. Toate structurile de cazare vor fi deschise, iar pe aeroportul Kogălniceanu Constanța vor fi curse pe rute interne și externe.

După deschiderea oficială, sezonul estival de evenimente va continua cu FedCup (competiţie de tenis feminin între România şi Anglia), în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis (17-23 aprilie 2017). În premieră, din acest an va fi organizată şi o Deschidere oficială a sezonului în Delta Dunării ( aprilie 2017).
Pe 26 aprilie va începe ediţia 20 a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care sunt aşteptaţi peste 7000 turişti străini din vestul Europei şi mii de participanţi din România. Sezonul va fi deschis la Vama Veche sâmbătă 29 aprilie şi va continua duminică la Mamaia cu Show de maşini de drift şi mega Concert pe plajă cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani, precum şi cu deschiderea sezonului de clubbing în Mamaia. De asemenea, la Năvodari va avea loc tradiţionala Serbare Câmpenească de 1 mai.
O premieră absolută a acestui sezon estival o reprezintă inaugurarea, pe 26 aprilie, a zborurilor interne şi internaţionale cu plecare de pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa – spre Timişoara, Cluj, Oradea, Iaşi, Roma, Paris şi Bruxelles, operate de compania aeriană Blue Air.
Asociaţia Litoral – Delta Dunării a prezentat în cadrul unei conferințe de presă și bilanţul în urma participării la târgurile de turism interne şi internaţionale (Târgul de Turism al României, Helsinki, Bruxelles, Tel Aviv, Berlin, Moscova), conform Strategiei de promovare şi dezvoltare a turismului derulată de Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.