Mita
Mita

În jurul orei 10.00, o doctoriţă de pe Secţia de Obstretică Ginecologie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea a fost prinsă  primind mită de la un ofiţer sub acoperire  în cadrul unui flagrant pus la cale de ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea însoţiţi de un procuror.

Din primele informaţii, confirmate de către purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie, comisar şef de poliţie Sarmizia Fetcu, ofiţerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea s-au sesizat din oficiu după obervarea anumitor informaţii pe o pagină de socializare dedicată mamelor din judeţul Tulcea.

Pentru flagrantul de azi a fost folosită suma de 300 de lei (bani marcaţi) oferiţi pentru servicii medicale de ginecologie şi analize pentru o persoană neasigurată în sistemul medical.

În urma percheziţiei de la locul flagrantului s-au mai descoperit asupra doctoriţei şi alte sumele în lei şi în euro, a căror provenienţă nu este cunoscută. Aceasta a fost prezentată procurorului de caz care i-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect.

Vom reveni.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.