O femeie în vârstă de 27 de ani din Tulcea a fost ucisă cu sânge rece de către un individ necunoscut. Ea plecase în Irlanda cu doar câteva săptămâni în urmă.

Autoritățile irlandeze sunt în căutarea bărbatului care a ucis-o pe femeie cu patru lovituri de cuțit. El a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul în care intra în apartamentul tinerei din orașul Limerick.

Femeia este mamă a patru copii, care se află în România, iar în Irlanda plecase cu un român, aceștia având și planuri de nuntă.

„A intrat peste ei un bărbat, și nu știu, i-a tăiat zice, că i-a băgat cuțitul, chiar nu știu nimic”,  a declarat fratele victimei, potrivit  știrileprotv.ro.

Prietena tinerei susține că l-a văzut pe criminal

„Ucigașul a înjunghiat-o, după aceea s-a dus chiar lângă bloc, după ce a omorât fata s-a spălat pe mâini. Este bandajat la mână. Am văzut-o de două ori pe scări când am coborât la cumpărături”, a declarat și prietena tinerei.

Iubitul tinerei a fost cel care i-a anunțat mama că fiica ei a decedat, iar aceasta nu știa că se află în Irlanda.

  Eu știam că stă la soacră-sa, în Germania. Nu știam nimica, dar ea cu bărbatu a plecat acolo. Am vorbit cu ea câteva vorbe, dar nu mi-a zis că este în Irlanda”, spune mama fetei.

Poliția din Irlanda a deschis o anchetă în acest caz și-i roagă pe toți cei care pot oferi informații, să le transmită autorităților.

„În această zonă locuiesc multe familii tinere, toată lumea este șocată. Aș vrea să văd criminalul în arest, sper să îl aresteze în scurt timp”,  a spus un consilier local al orașului Limerick.

Sursa

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.