Fosta soție a lui Ilie Năstase, Amalia Năstase este o femeie împlinită, mamă a trei copii, ea aducându-l pe lume în urmă cu un an și o lună pe Toma, băiețelul pe care îl are cu Răzvan Vasilescu. Deși nu și-a recăpătat formele de odinioară, fosta soție a lui Ilie Năstase pune preț pe fericirea în familie și nu pe gura lumii.

Bebelușul a fost primit cu mult entuziasm de cele două fiice ale Amaliei cu fostul ei soț, Ilie Năstase. “E mai drăguț acum că a venit Toma, ne înțelegem mai bine. Era ceartă între noi. Și acum că a venit el ne-am mai potolit un pic”, a recunoscut fata cea mare. La rândul ei, Amalia se bucură de veselia din casă, însă e categorică când vine vorba de moștenitori. 3 sunt de ajuns!

amalia-nastase

Amalia Năstase se bucură de maternitate, chiar dacă a venit la pachet cu multe kilograme în plus, de care nu a reușit să scape. “Nu, din păcate nu am putut decât foarte puțin să îl alăptez. Stres, muncă, nu a mers”, a precizat ea. Femeia de afaceri a ajuns la vârsta și înțelepciunea care îi permit să își trăiască viața fără frustrări. “Eu nu sunt așa de obsedată, precum se vede, dar când ai o viață a ta care include fericirea familiei și fericirea ta, nu trebuie neapărat să ajungi la anumite standarde ca să te placă societatea cum ar vrea ea, pentru că lucrurile astea trebuie să te umple pe tine. Dacă vrei să umple pe altcineva, nu o să reușești niciodată să mulțumești lumea. Și deocamdată mai important pentru mine e să fiu fericită, să fim fericiți împreună decât să stresez pe toată lumea cu curele mele de slăbire”, a declarat, pentru Libertatea, Amalia Năstase.

amalia_nastase_piatra_pretioasa-590x620

A ținut cure drastice

Fosta soție a lui Ilie Năstase a avut o siluetă de invidiat, însă nu fără sacrificii. Își dorește să scape de kilogramele cu care a rămas după naștere, însă acest lucru se va întâmpla treptat. “Îmi voi reveni, că nici mie nu îmi place să am anumite proporții. Când îmi păsa ce spune lumea, țineam cure de slăbire din acelea drastice care acum nu mă lasă să mai slăbesc așa de repede”, ne-a mărturisit Amalia Năstase.


sursa: Libertatea

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.