FOTO: Românii sunt săritori – Au „salvat” baxurile de bere dintr-un TIR în flăcări pe autostrada Sibiu – Deva
Tir Bere.jpg

Un TIR încărcat cu bere a luat foc, vineri, pe autostrada A1 Deva – Sibiu. Românii sunt săritori, astfel că au „salvat” mai multe baxuri din incendiu. 

Camionul încărcat cu bere a luat foc în mers, vineri, 1 mai, în jurul orei 14.00, în timp ce era condus pe sensul de mers Deva – Sibiu, al autostrăzii A1, în zona Orăștie. Pompierii din cadrul ISU Hunedoara au intervenit să stingă flăcările.

În timp ce salvatorii se luptau cu flăcările, șoferii aflați în trafic au dat o mână de ajutor. Mai multe imagini comice au ajuns pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Hunedoara, în care apar doi cetățeni care cară, în brațe, baxuri de bere, și le duc la mașină.

Ironiile nu au întârziat să apară. Un internaut a scris la postarea de pe rețeaua de socializare: „Felicitări celor doi salvatori, din primele cercetări se pare că unele baxuri de bere ar fi fost salvate de către doi salvatori necunoscuți, aceștia și-au riscat efectiv viața, în ceea ce privește baxurile salvate numărul acestor este și va rămane cel mai probabil necunoscut, din nefericire pentru șoferul camionului. Vă ținem la curent cu nuăarul baxurilor mistuite de flăcări, neputând fi salvate și acelea de salvatori deoarece duba acestora era deja plină cu baxuri salvate care au fost transferate de urgență la o destinație cel mai probabil necunoscută pentru îngrijiri de specialitate. Avem informații că salvatori necunoscuți în urma postării au decis să se îndrepte către locul incidentului încercând să mai salveze câteva baxuri, dar din nefericire pentru ei odată ajunși, poliția era deja acolo și nu a mai fost nevoie de intervenția acestora”, a scris internautul.

FOTO: Info Trafic jud. Hunedoara

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.