Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit. Vântul va sufla cu putere, iar la sfârșitul săptămânii temperatura va scădea până la 1 grad Celsius.

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie arată că vremea va continua să fie oscilantă pe durata următoarelor două săptămâni, cu intervale în care vremea va fi, în general, mai rece decât în alți ani la această dată, apoi valorile termice vor fi încadrate în normele climatologice ale perioadei.
În Dobrogea, până în data de 21 aprilie, temperaturile maxime nu vor mai depăși, în medie, 11 grade, apoi se va încălzi ușor și treptat, astfel ca între 28 și 30 aprilie acestea vor urca spre 17 – 18 grade. Temperaturile minime vor fi în scădere până spre sfârșitul primei săptămâni, iar în diminețile zilelor de 21 și 22 aprilie media lor va fi de doar un grad. Din 23 aprilie acestea vor crește și vor atinge 8 – 9 grade, în ultimele zile ale lunii. Până în data de 21 aprilie va ploua în fiecare zi și vor fi intervale de timp în care se vor acumula cantități mai importante de apa. Între 22 – 30 aprilie doar pe spații mici vor mai fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.