amenajare sal de jocuri de noroc craiova cu mochet personalizat 1482.jpg
amenajare sal de jocuri de noroc craiova cu mochet personalizat 1482.jpg

Deputatul USR Tudor Pop a depus un proiect de lege pentru a limita funcționarea sălilor de jocuri de noroc în localitățile cu mai puțin de 5.000 de locuitori, iar în localitățile mai mari, nu în clădiri rezidențiale sau la mai puțin de 300 de metri de o altă sală de jocuri de noroc.

Potrivit acestui proiect, sălile de jocuri nu se pot desfășura în clădiri rezidențiale sau în clădiri cu destinație mixtă și nici în spații care sunt la mai puțin de 300 de metri distanță de o altă sală de jocuri de noroc. De asemenea, sălile de jocuri nu ar urma să funcționeze în localitățile cu o populație mai mică de 5.000 de locuitori pentru a limita prezența acestora în mediul rural.

Proiectul USR completează OUG 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, introducând noi criterii pentru obținerea autorizației de exploatare a jocurilor de noroc. Deputatul USR Tudor Pop a declarat că avem nevoie de un proiect legislativ care să limiteze accesul la sălile de jocuri de noroc și de statul care să acționeze în acest sens.

Sursa

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.