Luni, 22 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție și-au început cariera de polițist în județul Tulcea.

Astfel, corpul agenților de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-a mărit cu 22 de agenți de poliție, absolvenți ai Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, promoția aprilie 2023, după ce aceștia au depus jurământul de credință.

În funcție de mediile obținute și de specializarea urmată în școlile de poliție, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului. Drept urmare, agenții de poliție urmează să-și desfășoare activitatea în mediul urban și rural, în structurile de ordine publică (17) și investigații criminale (5).

Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor experimentați și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea a urat noilor polițiști mult succes în carieră și i-a îndemnat să poarte cu responsabilitate și mândrie uniforma de polițist.

Totodată le urăm bun-venit și noilor agenți de poliție care își vor desfășura activitatea în cadrul Serviciul de Poliţie „Delta Dunării”.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.