15 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 12.000 lei au fost aplicate de jandarmii tulceni în perioada minivacanței de 1 mai.
Potrivit unui comunicat al IJJ Tulcea, în această perioadă, jandarmii au aplicat pe raza județului 15 sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a Ordonanței de Urgență nr 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura.

„Abaterile constatate în teren  au fost următoarele: proferarea în public de injurii și expresii jignitoare, utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură  a tulbura  liniștea locuitorilor, lăsarea în libertate a animalelor care pot prezenta un pericol pentru persoane, participarea la scandal, alarmarea organelor de menținere a ordinii publice fără motiv întemeiat, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității și pescuitul recreativ în habitate piscicole naturale, în perioada de prohibiție și în zone de protecție.

De asemenea, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a 2 infracțiuni (lovirea sau alte violențe și deținerea uneltelor de plasă de tip monofilament) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte“ – au mai precizat reprezentanții IJJ Tulcea, scrie Radio Constanța.

 

 

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.