Copiii tulceni sunt așteptați în județul vecin pentru a participa la un concurs de mountainbike, deschis bicicliștilor cu vârste între 6 și 14 ani. Înscrierile se fac până joi, 20 aprilie, iar taxa este de 25 de lei.

Ediția de primăvară a acestui eveniment organizat de sociația BikeWorks va avea loc sâmbătă, 22 aprilie 2017, în zona împădurită de lângă stadionul „Dunărea”, din municipiul Galaţi.
Concursul se va desfăşura în regim de contratimp, pe teren accidentat. Competiția poate fi considerată ca fiind atât de îndemânare, cât şi de viteză, iar la final cei care vor reuși sa parcurgă traseul în cel mai scurt timp vor urca pe podium și vor fi premiați.
Siguranţa pe bicicletă este o prioritate pentru noi, motiv pentru care toţi copiii care vor participa la acest concurs vor trebui să poarte obligatoriu căşti de protecţie.
Important de reținut este faptul ca înscrierile se fac online, pe site-ul Asociaţiei Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate concursului Juniorii Pedalează, până joi, 20 aprilie, taxa de participare fiind de 25 lei per concurent. De asemenea, fiecare participant va primi un pachet de concurs ce va conţine: nr. de concurs, diploma de participare, 0,5 la apă, medalie de finisher şi diverse produse de la sponsorii evenimentului.
Trăim într-o perioadă în care copiii sunt foarte atraşi de tablete sau telefoane, dar noi continuăm să-i provocăm să facă mişcare. Ne dorim să fie cât mai mulţi participanţi, să se bucure de traseul de concurs şi de interacţiunea cu toţi cei care îndrăgesc mersul pe bicicletă”, spune Daniel Butan, coordonatorul proiectului celei de-a noua ediţii a concursului Juniorii Pedalează.
Cea de-a noua ediţie a concursului „Juniorii Pedalează” este organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Primăria Galaţi, Casa de Cultură ”Grigore Kiazim” Măcin, Top Media, Explore şi Valentin Baly.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.