Partidul Național Liberal a stabilit calendarul alegerilor interne. La Congresul din iunie delegația tulceană ar avea de ales între Orban și Predoiu, dar pot apărea și alți candidați.

Pregătirile pentru desemnarea noii conduceri au intrat în linie dreaptă. Conform calendarului, Consiliul Național de Coordonare este convocat pentru data de 4 martie, finalizarea alegerilor în organizațiile județene până pe 2 mai și organizarea Convenției Naționale (a Congresului) pentru alegerea noii conduceri a partidului în 17 iunie.
Sâmbăta va avea loc la Palatul Parlamentului Consiliul Național de Coordonare, forul instituțional al PNL care validează comisia de organizare a alegerilor, comisia de modificare a Statutului, modificările la Statut și calendarul exact pentru încheierea alegerilor interne.
La ședința de sâmbătă filiala PNL Tulcea va fi prezentă cu o delegație format din 22 de membri.
Până acum și-au anunțat oficial decizia de a candida la șefia PNL fostul ministru al Justiției Cătălin Predoiu și fostul prim-vicepreședinte al partidului Ludovic Orban.
Convenția Naționala va marca sfârșitul fuziunii dintre partidele care au format PNL și va da o conducere aleasă democratic.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.