Primăria Tulcea a semnat contractul pentru achiziția și amplasarea de echipamente destinate pentru copii în mai multe spații de joacă din municipiul Tulcea.

S-a semnat contractul de livrare și amplasare în teren a echipamentelor pentru un număr de 15 spații destinate copiilor: Str. Alunișului – Centrul de transfuzii, Cartier Lotizare – parc Veolia, Cartier E3 – Aleea Cristina, Cartier C5 – Peco Babadag, Str. I.L. Caragiale – Cireșari, Str. Navaliștilor, Str. Viticulturii – ANL, Complex Neptun, Str. Eternității Bl. E2, Str. Grădinarilor, Str. Alunișului – Marinarul, Cartier E3 – Fedra, Cartier E3 – Aleea Cicoarei, Strada Progresului –Casa Armatei și Rosmarin.

Pe lângă echipamente pentru copii, Primaria Tulcea, Serviciul de Gospodărire Municipală, a achiziționat și aparate de fitness pentru adulți.

Alte 4 locuri de joaca vor fi reamenajate de către primăria municipiului, prin Directia Intretinere si Administrare Patrimoniu Tulcea, în zonele Pelican, Penny C 5, Telena (str.Babadag) și Scoala Nr 5.

Pentru copii cu dizabilități vom monta aparate în Parcul Personalităților și în Orășelul Copiilor, precum și în alte locuri care vor fi stabilite în perioada următoare, în urma discuțiilor cu asociațiile și persoanele fizice interesate.
Valoarea contractului „Locuri de joacă municipiul Tulcea” cu nr.18784/04.05.2022, este de 1.420.237,30 lei exclusiv TVA, termenul maxim de livrare și amplasare în teren a echipamentelor este de 100 zile lucrătoare de la data semnării contractului, iar societatea desemnată câștigătoare este SC DFS CENTER GRUP SRL cu sediul în comuna Bascov, jud. Argeș

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.