Sâmbătă 1 aprilie 2023, la Giurgiu a avut loc concursul de karate kyokushin „The Lions Cup”, ediţie organizată foarte bine de ACS Cătălin Mocanu Academy Giurgiu. Concursul s-a desfăşurat doar la proba de kumite individual unde s-au înscris 300 de sportivi din 26 de cluburi din România şi unul din Republica Moldova.

Nippon Budo Sport Tulcea a participat cu un lot de 8 sportivi care au obţinut un total de 4 medalii de aur, 2 medalii de argint şi două de bronz după cum urmează:

1. Uncu Vlad Constantin, medalie de aur categoria seniori masculin, sub 85 kg;
2. Albert Pănuţă, medalie de aur categoria juniori băieţi 14 – 15 ani, – 55 kg;
3. Irina Gheorghiţă, medalie de aur categoria junioare fete 14 – 15 ani, – 55 kg;
4. Ştefan Codrin Ungureanu, medalie de aur categoria cadeţi băieţi 12 – 13 ani, + 60 kg;
5. Delia Andreea Covrig, medalie de argint categoria junioare fete 14 – 15 ani, – 55 kg ;
6. Riana Alesia Safca, medalie de argint categoria copii fete 6 – 7 ani, – 25 kg;
7. George Tranulea, medalie de bronz categoria copii băieţi 10 – 11 ani, – 35 kg;
8. Cezar Nicolas Belibrov, medalie de bronz copii băieţi 8 – 9 ani, – 40 kg;

Sensei Nicolaie Pănută :”Un concurs puternic cu sportivi bine pregătiţi, cu multe meciuri pe categorie (Safca, pentru locul 2 a luptat 4 meciuri, Tranulea pentru locul 3 , 3 meciuri) foarte greu pentru copii sub 12 ani. Am avut o finală frumoasă între fetele noastre, Irina şi Delia două sportive desăvârşite care sunt şi în lotul naţional, Ungureanu este într-o formă care creşte de la zi la zi. Vlad şi Albert au luptat foarte bine, meciurile au fost o verificare benefică pentru Campionatul European la care ei participa pe 21 – 13 aprilie în Armenia. Următoarea competiţie va avea loc wekeendul viitor în Republica Moldova, la Chişinău, unde participăm cu un lot de 6 sportivi.
Felicitări sportiviilor pentru participare , atidudine, determinare dar şi pentru rezultatele obţinute, mulţumiri părinţiilor pentru tot sprijinul necondiţionat oferit sportiviilor!”

Vizualizări: 1


Sursa

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.