Un băiat de 17 ani a fost ucis în bătaie de doi bărbați, în Tulcea, în noaptea de 18 spre 19 septembrie. Victima, Robert, era un tânăr liniștit și neagresiv, care nu provoca probleme.

Robert era afară cu două prietene, în fața unui bloc din cartierul Radu Negru, când a fost atacat de doi bărbați în vârstă de 32 și 35 de ani. Agresorii au început să-l lovească pe băiat cu pumnii și picioarele, fără vreun motiv.

Deși a încercat să fugă, Robert a fost prins și lovit din nou. Ultimele lovituri au fost atât de puternice încât a intrat pe loc în stop cardio-respirator. A căzut inconștient pe asfalt și tot acolo și-a găsit și sfârșitul.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 02:00, dar când a ajuns la fața locului, băiatul era deja mort. Agresorii au fugit de la fața locului și încă nu au fost prinși.

Moartea lui Robert a șocat întreaga comunitate din Tulcea. Băiatul era descris ca un tânăr liniștit și neagresiv, care nu provoca probleme. Poliția face în continuare cercetări pentru a-i găsi pe agresori.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.