Rețeaua EURES Romania oferă 100 locuri de muncă vacante în Danemarca pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltare de mazăre. Selecția candidaților va avea loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, pe data de 23 februarie 2018, începand cu ora 9.00.
Durată contract: 4 luni (1 iunie 2018 – 1 octombrie 2018), timpul de lucru este de 30-40 de ore/săptămană, 6 zile/săptămană.
Cerințe: Vârsta minimă de 18 ani, condiție fizică bună, experiența în muncă agricolă constituie un avantaj.
Salariu: 0,6 euro brut/kg + 12,5% alocație de concediu.
Limba străină: Reprezintă un avantaj cunoasterea limbii engleze – cunostințe de bază (dar nu este o cerință obligatorie).
Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa nr. 10 (date de contact: telefon 0240 512 298, e-mail [email protected]) pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.
Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: Copie CI/BI; Adeverința medicală (apt pentru muncă în străinătate); CV EUROPASS în lb romană.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.02.2018.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.