Un bărbat a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus la data de 18.06.2017  reținerea pe o perioadă de 24 de ore a  suspectului  Prodan Valentin, în vârstă de 34 de ani.

Din probele administrate până la acest moment rezultă că în seara zilei de 17.06.2017, în jurul orei 2300, acesta a înjunghiat-o  cu un cuțit în zona toracică pe soția sa Prodan Georgiana. Victima a fost internată la  Spitalul  Judeţean de Urgenţă Constanța și supusă unor intervenții chirurgicale care i-au salvat viața.
Astăzi, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Prodan Valentin și s-a propus  judecătorului de drepturi şi  libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea arestarea  prevenită  a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.
Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea face precizarea că punerea   în mişcare a   acţiunii penale este o   etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio   situaţie, să înfrângă principiul   prezumţiei de nevinovăţie.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.