Smiley a fost oprit de poliție în timp ce conducea spre Tulcea, în luna iulie a acestui an. Cântărețul era prins conducând cu peste 100 km/h pe o porțiune de drum unde viteza maximă admisă era de doar 50 km/h.

Smiley a povestit recent, într-o declarație pentru cancan.ro, ce i-a spus agenților de la Poliția Rutieră atunci când l-au oprit. Artistul susține că nu a văzut semnul de circulație în care era recomandată viteza.

„104 km/h sau 105 km/h. Nu eram într-o localitate, chiar nu eram într-o localitate. Mergeam pe drumul care duce spre Tulcea, care e drum drept, nu e nicio localitate. Există un semn de 50 km/h, pe care eu nu l-am văzut”, a mărturisit Smiley.

Conducerea cu viteză excesivă este o infracțiune gravă, care poate avea consecințe grave. Smiley a fost amendat cu 1.000 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Acest incident este un exemplu că, chiar și vedetele, sunt supuse legii. Este important să conducăm cu responsabilitate și să respectăm regulile de circulație.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.