Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea au descoperit, într-un autovehicul în care se aflau doi cetăţeni români, 10.000 ţigarete de contrabandă şi o armă neletală.

În data de 02.03.2020, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a oprit pentru control, pe raza localităţii Garvăn, judeţul Tulcea, un autoturism, în care se aflau doi cetăţeni români, în vârstă de 29, respectiv 54 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în autovehicul 10.000 ţigarete (500 pachete), o armă neletală, tip pistol marca Beretta, un recipient cu gaz comprimat şi un pachet cu bile, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente justificative, informează Agerpres.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 2.400 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar pistolul împreună cu recipientul cu gaz şi bilele au fost înaintate către Serviciul Arme şi Muniţii din cadrul I.P.J. Tulcea.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor prin deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.