Olimpici La Munte
Olimpici La Munte

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, Asociaţia „Totul e posibil” a organizat un eveniment prin care copiii și tinerii din Tulcea cu cele mai bune rezultate la învățătură – olimpicii vor beneficia de o surpriză plăcută. Este vorba despre evenimentul „Olimpici la munte” pentru 20 de elevi excepţionali ai Tulcei.

„Avem copii care sunt vârfuri nu doar la nivel național, ci și în Europa și lume, la discipline școlare complexe. În perioada 7-9 octombrie vom organiza o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură pentru a simți că le este admirată munca depusă, apreciată valoarea și mai ales stimulată atitudinea față de școală pe care ne-am dori-o replicată la nivelul fiecărui elev din România. În tabără vor participa copii olimpici la materii precum: chimie, fizică, matematică, limba română, limba rusă, creație literară. Alături de noi vor fi și campioana României la șah, precum și dublul medaliat cu aur la atletism, la Jocurile Internaționale de Tineret de la Aalborg (Danemarca).” se arată în comunicatul asociaţiei.

Beneficiază de acest proiect următorii elevi olimpici (în ordine alfabetică):

Alexe Andreea Maria
Bahaciu Raisa
Barbu Ioana Steliana
Benu Paula
Boiangiu Ana
Borisov Sofia
Crăița Alexandru
Furdui Ioana
Gheba Maria
Gheorghiu Nicola Maria
Huțu Mihai Alexandru
Lavro Valentin Alexandru
Petrof Alexandra
Popescu Luca
Pufleni Maria
Roșu Mihai Tudor
Tit Octavian-Claudiu
Țincoca Luca
Vavilov Iris
Vesparu Delia

Tabăra “OLIMPICII LA MUNTE” va marca celebra Ziua Mondială a Educației împreună cu cei care o apreciază cel mai mult și care au înregistrat deja rezultate școlare la nivel de performanță românească și nu numai. Acest proiect este realizat în parteneriat cu Primăria Tulcea și 8 școli din județul Tulcea, instituții care asigură comunicarea cu familiile, copiii și profesorii acestora (acoperind practic, resursa umană). Finanțarea este 100% privată și va veni de la donatori individuali sau sponsori companii.

PARTENERI
Ospitalitate: Hotel Ioana, Sinaia​
Activități outdoor: Potcoava​, Centrul Turistic Dâmbovicioara​
Promoționale și închiriere echipament foto: F64​

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.