Pompieri Incendiu001

Un bărbat din oraşul Tulcea a murit, vineri după-amiază, în urma unui incendiu care a izbucnit în locuinţa în care se afla, cel mai probabil din cauza unui aparat electric de încălzit lăsat nesupravegheat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunţat că pentru a stinge flăcările apărute la casă a intervenit cu trei echipaje de salvatori ai Detaşamentului de Pompieri din municipiu, cu două autospeciale de stingere şi o autospecială de salvare de la înălţime.

„Ajunşi la locul intervenţiei, salvatorii au procedat pentru localizarea incendiului, iar o echipă de pompieri a pătruns în locuinţă pentru recunoaştere şi salvare. În interior, a fost găsită o victimă, de sex masculin, surprinsă de flăcări. Echipajele Serviciului de Ambulanţă prezente la faţa locului i-au acordat primul ajutor medical, dar din păcate victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a precizat ISU Delta, arată Agerpres.

Primele cercetări au arătat că flăcările au apărut din cauză că un aparat electric de încălzit a fost lăsat nesupravegheat.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.