2404030 Mediafax Foto Andreea Balaurea 1

Trei tineri din Isaccea au fost reținuți pentru tâlhărie. Hoții au furat prin violență un telefon mobil și suma de 400 de lei.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Tulcea și Poliției Oraș Isaccea au identificat trei tineri, cu vârste de 16, 18, respectiv 23 de ani, toți din orașul Isaccea, bănuiți de săvârșirea faptei.

Astfel, în noaptea de 14/15 octombrie a.c., tinerii în cauză s-ar fi oferit să conducă persoana vătămată, un bărbat,  în vârstă de 40 de ani, din orașul Isaccea până în localitatea Luncavița, județul Tulcea, iar pe parcursul călătoriei, l-ar fi deposedat prin violență, de un telefon mobil și de suma de aproximativ 400 de lei.

La data de 15 octombrie a.c., polițiștii tulceni i-au reținut pe tineri pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, urmând ca în cursul zilei de azi, 16 octombrie a.c., să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.