Doi tineri din municipiul Tulcea sunt acuzați de vânzarea unor produse cu efecte psihoactive.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările și au sesizat instanța de judecată cu privire la două persoane cu vârste de 19 și 17 ani din Tulcea, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cei doi tineri au comercializat în perioada 2014 2015 către consumatorii din municipiul Tulcea diverse cantități de substanțe cu un astfel de conținut.
La data 15.01.2016, polițiștii au organizat o acțiune pentru punerea în executare a unui mandat de percheziție domiciliară, la locuința folosită de către cei doi tineri, ocazie cu care au fost identificate fragmente vegetale, 142 de plicuri autosigilante, 3 recipiente din ceramică, resturi de țigarete confecționate artizanal și suma de 600 lei, care a fost ridicată în vederea indisponibilizării.
Cei doi tineri au fost trimiși în judecată în stare de libertate și s-a propus confiscarea specială a sumelor de bani dobândite din vânzarea produselor cu efecte psihoactive.
La acțiune au participat polițiști ai Serviciului de Acțiuni Speciale și Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentul de Informații și Protecție Internă și Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Cei doi beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea definitivă a instanței.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.