Consiliul Județean Tulcea a fost prezent la Bruxelles, pe simezele uneia dintre cele mai populare expoziții europene anuale, și-anume „Ziua Porților Deschise la nivelul Instituțiilor Europene”, eveniment desfășurat sub egida Zilei Europei.
Manifestarea, organizată de Comitetul Regiunilor Europene și desfășurată sub tematica „Proud of my region and its culture“, a reunit standuri informative și interactive din 32 de orașe și regiuni aparținând unui număr de 19 țări europene. Cu acest prilej, delegația Consiliului Județean Tulcea a promovat destinația turistică și culturală „Județul Tulcea – Dobrogea de Nord”.
Alături de reprezentanții altor județe din România, promotorii tulceni s-au remarcat printr-un un stand reprezentativ , dar și prin frumusețea portului popular nord-dobrogean.
Ziua Porților Deschise s-a consacrat, de-a lungul timpului, ca o oportunitate unică pentru toată lumea de a descoperi și de a vizita instituțiile europene. Sub acest generic, vizitatorii au posibilitatea de a participa atât la dezbateri publice vizând situația actuală și perspectivele UE, cât și la expoziții și evenimente artistice.
(Sursă informații și foto: CJT)

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.