crime pe modelul caracal cazurile femeilor violate omor te i incendiate petrecute n interval de doi ani la tulcea.jpg
crime pe modelul caracal cazurile femeilor violate omor te i incendiate petrecute n interval de doi ani la tulcea.jpg

În Tulcea au avut loc două crime care par să fi urmat modelul tragic al tragediei de la Caracal, petrecută în anul 2019. Cei doi criminali au violat și ucis două femei din zona Slava Rusă, apoi au incendiat cadavrele în încercarea de a șterge orice urmă, la fel cum a făcut și Gheorghe Dincă în cazul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Prima crimă a avut loc între Crăciun și Revelionul din 2020 când Dumitru Chersan și-a atacat femeia care îi adusese mâncare și haine. După ce a dezbrăcat-o și siluit-o, criminalul a strâns-o de gât până ce aceasta și-a dat duhul. Corpul a fost lăsat în pat pentru câteva ore, iar când Chersan s-a întors și a realizat că a fost descoperit, a dus trupul în grădină și l-a incendiat. A fost condamnat la 20 de ani de închisoare și a fost încarcerat într-un penitenciar de maximă siguranță.

A doua crimă a avut loc în octombrie 2022 când o femeie a fost violată, bătută cu toporul și apoi incendiată de către vecinul său, Nedelcu Florin Simion. A fost prins la scurt timp de autorități și este acum trimis în judecată pentru omor calificat, viol, distrugere și profanare de cadavre sau morminte. Pronunțarea este programată pentru aprilie 2023.

Sursa

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.