Un tânăr de 24 de ani, din Sulina s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând fără permis de conducere și sub influența drogurilor.

”La data de 27 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sulina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe o stradă din localitate, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 24 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug Test, iar rezultatul indicat o valoare pozitivă.

Ulterior, acestuia i-au fost prelevate mostre biologice necesare stabilirii existenței sau inexistenței substanțelor psihoactive în organism.” transmite IPJ Tulcea.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.