Decizia de numire în funcție a fost publicată în Monitorul Oficial. Fudulea va renunța la calitatea de consilier local, incompatibilă cu noua funcție guvernamentală.

Tulceanul Sterică Fudulea a fost propunerea PSD Tulcea pentru poziția de secretar de stat pentru Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. „Cunosc problemele mediului de afaceri, vin din zona economică privată, așa că știu cu ce se confruntă întreprinzătorii. Am idei pe care sper să le transform în soluții care să vină în sprijinul firmelor”, ne-a declarat Sterică Fudulea.
Dincolo de calitatea sa politică, proaspătul secretar de stat este activ și în zona neguvernamentală: membru în Biroul Permanent al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, vicepreședinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, fost președinte al Clubului Rotary Tulcea, precum și prim-vicepreședinte al Comunității Armâne din România.
Această numire va aduce și un nou consilier local PSD, urmând ca până la următoarea ședință de plen să se decidă și asupra succesorului lui Fudulea în Consiliul Municipal.
(Foto: fb Sterică Fudulea).

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.