SONY DSC

După o urmărire ca în filme, polițiștii din Sibiu l-au prins pe bărbatul de 19 ani. Acesta este cercetat pentru sustragerea unui autourism dintr-o benzinărie de pe autostradă.

Ieri după-amiază, în jurul orei 1830, Centrul Operațional al I.P.J. Sibiu a fost sesizat de către polițiștii din județul Alba cu privire la sustragerea de pe raza județului, dintr-o stație de alimentare cu combustibil situată pe A1, a unui autoturism.
Informația a fost diseminată cu operativitate de către echipa de polițiști ai Centrului Operațional tuturor efectivelor de poliție din teren, astfel că, la scurt timp, un autoturism care corespundea semnalmentelor transmise a fost observat în trafic în municipiul Sibiu.
Polițiștii sibieni au pornit în urmărirea mașinii al cărei conducător auto a refuzat să oprească la semnalele acustice si luminoase ale agenților de poliție. Suspectul nu a oprit la un filtru și și-a continuat deplasarea fără a respecta indicatorul „Accesul interzis” și fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier ambele autovehicule au fost avariate. Șoferul a părăsit mașina sustrasă, continuând să fugă pe jos.
Un polițist din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu a reușit să prindă suspectul în curtea unei facultăți. In timpul urmăririi bărbatul nu a răspuns somațiilor polițistului, încercând să-l lovească, însă agentul de poliție l-a  imobilizat și l-a predat Poliției Municipiului Sibiu.
Cercetările au stabilit că tânărul de 19 ani, domiciliat în județul Tulcea, ar fi sustras autoturismul în data de 3 mai, în jurul orei 1750, din stația de alimentare situată pe autostrada A1, la km. 316, pe sensul de mers Orăștie-Sibiu, iar ulterior, ar fi alimentat autoturismul cu carburant într-o stație peco situată pe DN1, în orașul Săliște, județul Sibiu, fără să achite contravaloarea acestuia.
Tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș – I.P.J. Aba.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.