Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision – Lisabona 2018, a ajuns în Portugalia. După o primă repetiție pe scena de la Altice Arena, au urmat o întâlnire cu presa acreditată la eveniment și o serie de interviuri. La sesiunea de întrebări, jurnaliştii străini au fost curioşi să afle detalii despre conceptul show-ului.
Conform site-ului oficial al concursului, artiştii au declarat: „Suntem încântați să realizăm o premieră la Eurovision, aducând pe scena concursului nu mai puțin de 31 de personaje. Chiar dacă regulamentul nu permite mai mult de șase artiști pe scenă, noi vom realiza o premieră și vom fi, într-un fel, mai mulți. Spectacolul nostru include și 25 de manechine purtând măști care sugerează depersonalizarea și riscul pierderii identității într-o lume tot mai grăbită și mai indiferentă, la care suntem martori în viața de zi cu zi. Conceptul accentuează mesajul piesei, care este unul de speranță și de încurajare. Vrem să accentuăm cât de important este să te oprești, să privești în jurul tău și să te bucuri de viață”, au detaliat aceştia.
Tulceanul Alexandru Cismaru este unul dintre muzicienii trupei The Humans. Absolvent al Liceului de Arte Tulcea şi al Universităţii de Muzică Bucureşti, Alex este unul dintre cei mai buni chitarişti ai momentului. Acesta este unul dintre proiectele de succes la care participă tânărul artist.
Pe 10 mai, The Humans România intră în semifinala Eurovision. Ca să meargă în etapa finală, trupa are nevoie de voturile românilor din străinătate, care vor conta în proporţie de 50%. Restul de 50% este decizia juriului.
Televiziunea Română va transmite în direct şi în exclusivitate spectacolele Eurovision 2018 de la Lisabona, pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, începând cu prima semifinală din data de 8 mai, de la ora 22.00.
Cea de-a doua semifinală, în care vor concura şi reprezentanţii României, The Humans, cu melodia Goodbye, va avea loc joi, 10 mai, iar spectacolul va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 22.00.
Finala Eurovision 2017 va avea loc sâmbătă, 12 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.
(Sursă informaţii şi foto: TVR Eurovision oficial).

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.