Video Cine Este Soferul Care A Provocat Masacrul Rutier Din Tulcea
Video Cine Este Soferul Care A Provocat Masacrul Rutier Din Tulcea

Tânărul inconștient care a curmat trei vieți conducând cu viteză excesivă și trasmițînd în același timp pe Facebook este din localitatea tulceană Luncaviţa, potrivit adevarul.ro.  Bărbatul de 39 de ani a nenorocit mai multe familii, inclusiv pe a lui când duminică, 11 august, în timp ce conducea un autoturism BMW M6 pe DE 87, la ieşirea din comuna tulceană Văcăreni, din cauza vitezei excesive, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în curtea unei locuinţe unde a accidentat mortal o femeie de 70 de ani, pe nepotul acesteia și pe mama lui care era gravidă.

Bărbatul a fugit de la locul accidentului, fiind depistat de către poliţişti pe raza localităţii Luncaviţa. La testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Marcel Radu provine dintr-o familie săracă din comuna Luncaviţa. Ambii săi părinţi, care erau în vârstă, au murit şi el lucra acum prin străinătate, oficial în domeniul construcţiilor. Când se întorcea acasă, foarte rar, îşi exaspera vecinii cu petrecerile cu manele pe care le ţinea până târziu în noapte. Oamenii s-au plâns la Poliţie şi la Primărie şi. Vizitat de autorităţi, tânărul obişnuia să dea muzica mai încet, însă ridica din nou volumul când plecau inspectorii.

„Este un manelist. Este cazul clasic al românului care s-a îmbogăţit rapid în străinătate prin cine ştie ce căi ilegale şi, când venea acasă, se dădea mare cu banii pe care îi are“, spun localnicii.

Maşina în curtea casei FOTO Facebook/ Radar Iaşi

 

Source: VIDEO Cine este soferul care a provocat masacrul rutier din Tulcea