Un bărbat de 59 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Tulcea, într-o curbă la stânga, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un minor de 16 ani.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea reiau recomandările pentru conducătorii auto:
Adaptați permanent viteza de deplasare la particularitățile de drum și de trafic. Nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare. Nu conduceți dacă vă simțiți obosiți. Este recomandat să opriți din când în când, pe parcursul traseului, pentru a vă destinde și a vă reface forțele. Acordați un plus de atenție conducerii prin intersecții nedirijate, în curbe periculoase, la depășirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule. Adaptați viteza cu care rulați, pentru a putea în orice moment manevra și opri în deplină siguranță autoturismul, dacă situația o impune.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.