Circulaţia rutieră pe DE87 DN22 Constanţa – Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată, traficul fiind deviat pe centura ocolitoare a oraşului Babadag.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că potrivit prevederilor Ordinului 74.589 din 17 aprilie, al secretarului de stat Raed Arafat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, cu privire la situaţia epidemiologică la nivelul oraşului Babadag, s-a dispus luarea măsurii de a carantina cartierul Bendea din această localitate. Pe perioada stării de urgenţă, circulaţia rutieră pe DE87 DN22 Constanţa – Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată. Traficul a fost deviat pe centura ocolitoare a oraşului Babadag”, se arată într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, potrivit ordinului, începând cu data de 18 aprilie este instituită, pe perioada stării de urgenţă, măsura de carantinare în oraşul Babadag, a cartierului Bendea, delimitat de: râul Tabana – E87 – strada Băilor – strada Viilor – strada Carierei – strada Vlad Ţepeş – strada Gheorghe Lazăr – strada Măcriş – strada Heracleea – strada Boteanu – strada Ştefan cel Mare – strada Fabricii – strada Heracleea – râul Tabana.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.