Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Meran Dorin, la data faptei comisar-şef al Comisariatului judeţean Tulcea din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.

Conform unui comunicat de presă transmis joi de DNA – Serviciul teritorial Constanţa, în perioada 30 august – 4 septembrie 2023, inculpatul Meran Dorin, în calitatea menţionată, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei şi alte foloase necuvenite. Meran urma să îi aplice acestuia o amendă mai mică sau chiar sancţiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăţi comerciale, administrată de martor, scrie Agerpres.

„La data de 04 septembrie 2023, suma de bani, pretinsă anterior, ar fi fost remisă inculpatului în autoturismul acestuia, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, reiese din comunicat.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Tulcea, cu propunerea de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.