Agresorul era condamnat la închisoare și căutat pentru executarea pedepsei. Jandarmul rănit a fost de urgență și internat în spital.

Conform comunicatului Parchetului Tulcea, procurorul de caz a dispus ieri începerea urmăririi penale împotriva șoferului vinovat. Din probele administrate până la acest moment rezultă faptul că la data de 28.05.2017, în jurul orei 18:15, un echipaj mixt format din subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț din cadrul I.J.J. Tulcea și trei lucrători de poliție din cadrul Poliției orașului Măcin au oprit în trafic pe DN 22 la intrarea în orașul Măcin autoturismul marca Mercedes cu numărul de înmatriculare TL-08-LRM, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii.
Conducătorul auto a refuzat să însoțească pe agenții constatatori la sediul poliției și a plecat în viteză de la fața locului, lovind frontal cu mașina pe subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț care încerca să-l oprească. Conducătorul auto a reușit să fugă de la fața locului, nefiind prins până la acest moment. În cauză sunt efectuate în urma impactului persoana vătămată Rădulescu Ionuț a rămas pe carosabil în stare de inconștiență, fiind necesară intervenția unei ambulanțe care a transportat-o la Spitalul Județean Brăila în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea face precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.